brtonigla

MASLINISTRA maslinovo ulje uljare MASLINOVO ULJE maslinovo ulje uljare Brtonigla


Vlastita proizvodnja: Ekstra djevičansko maslinovo ulje REALE


Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Kraljević Marino Reale smjestilo se u Brtonigli, Grožnjanu i okolici Krasice na 350 metara nadmorske visine. Preko 1600 stabala maslina raširilo se po crvenoj i bijeloj zemlji. Ovo gospodarstvo proizvodi ekstra djevičanska maslinova ulja visoke kvalitete. Njeguju stoljetnu tradiciju proizvodnje ulja koja se sada kombinira sa novim tehnologijama. To im omogućuje spajanje iskustva sa znanošću, te time postizanje najkvalitetnijih maslinovih ulja koje tržište nudi.

Reale maslinova ulja visoke su kvalitete i kakvoće, te su dobnik brojnih nagrada i priznanja. Među posljednjima u nizu uvrštavanje je u Flos Olei vodič za 2012. godinu, najpoznatiji i najpriznatiji svjetski vodič ekstra djevičanskih maslinovih ulja kojeg uređuje Marco Orregia.

Sorte maslina koje se uzgajaju na gospodarstvu Kraljević su Frantoio, Leccino , Istarska bjelica, Buža i Pendolino koje daju odlične rezultate i visoko kvalitetno i ukusno ulje. Masline se beru ručno, a potom prerađuju hladnim postupkom istoga dana, te čuvaju u za to predviđenim inox posudama kako bi se očuvala njihova vrhunska kvaliteta.

Maslinova ulja Reale možete kušati i kupiti na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Kraljević

1600 Stabala: Frantoio 35% , Leccino 20% , Istarska bjelica 20% , Buža 15% , Pendolino 10%.

Još rezultata za: Opcina-Brtonigla

icon tag maslinistra Tag: maslinovo ulje brtonigle

Kontakt osoba: Mario Kraljević

comments powered by Disqus