vodnjan

MASLINISTRA maslinovo ulje uljare MASLINOVO ULJE maslinovo ulje uljare Vodnjan


Vlastita proizvodnja: ekstra djevičansko maslinovo ulje BURIN - AURUM GILVUS


Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Biasiol osnovano je 2001. godine u Vodnjanu sa maslinovim uljem Burin, malom gradiću u blizini Pule, čije uske ulice na prvi pogled podsjećaju na Veneciju. Na crvenoj zemlji i na 30 metara nadmorske visine, posađeno je 1500 stabala maslina sorti buža i karbonaca od kojih ovo gospodarstvo stvara visoko kvalitetno ekstra djevičansko maslinovo ulje Burin.

Da je tako dokazuje i činjenica da su za svoje ulje Burin dobili brojne nagrade, pohvale i priznanja. Uvršteni su i u svjetski vodič maslinovih ulja Flos Olei za 2012. godinu.

Biološki proizvedeno bistro ulje Burin zlatno - žute je boje, skladnog i odlučnog mirisa, a odlikuju ga bogata biljna obilježja tek pokošene trave, salate loćike, boba i badema. Idealno se sljubljuje s predjelom od ljuskara, s mariniranima grgečom, salatom od mahunarki, juhom od lisičarki, glavnim jelima s mekušcima, s pirjanom ribom koja obitava u kamenitom podmorju, te sa svinjskim mesom na žaru. Ukoliko želite kušati izvorno istarsko maslinovo ulje posjetite Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Biasiol i ponesite sa sobom ekstra djevičansko maslinovo ulje Burin koje će zadovoljiti sva vaša osjetila.

Još rezultata za: Grad -Vodnjan

icon tag maslinistra Tag: vodnjansko maslinovo ulje

Kontakt osoba: Maurizio Biasiol

comments powered by Disqus